Followers

22 October 2013

hilangkan stress dengan coklat







Tadaaaa..
nak tunjukkan coklat yang saya beli dari sorang kenalan blogger a.k.a sahabat FB saya..dia ni macam sangat suka baking kek..muffin & segala macam dessert ni...



Yang ini version OREO CHOC LOVE....
sedap...anak-anak saya habis hati makan...
harga pun sangat affordable tau...
salah satu belian online saya..
kalau ada sesiapa yang berminat boleh terjah blog 

5 comments:

Mimi Azirah said...

sy suke coklat nihhh

eita said...

sedap..time bosan suka jugak layan coklat ni...
tapi tak selalu sangat..takut gemok..hahahhaha

shahdiana said...

mimi azirah,
sama la tu....

shahdiana said...

eita,
tula pasal..badan yang gemoks ni tak taula sebab coklat @ makan banyak...sebab coklat pun sekali sekala jugak...tapi akak prefer lagi dark coklat tau...sedapnya....

IntaNBerliaN said...

LAMA Xnmpk coklat bungkus camni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...