Followers

30 October 2013

HADIAH TELAH SELAMAT DIPOS



Salam kepada semua...mesti masing-masing sibuk dengan jadual harian masing-masing...saya nak bagitahu yang hadiah-hadiah tertunggak ni telah saya pos...sorry sangat pasal kelewatan tu ye...walaupun begitu yang ada ni hanya untuk dua orang je hadiahnya...sebab yang lain macam tak nak respon dengan entry saya...mungkin ada yang merajuk dengan saya kot... : (

Hadiah memang telah tersedia...jadi kepada yang alert dengan entry ni silalah tinggalkan alamat korang di sini ye....apa pun TQ kepada yang selalu support saya...walaupun saya cuba untuk updated selalu tapi kekangan waktu memang tak dapat saya elakkan...sooorrryyyy sangat....till we meet again.....



6 comments:

eita said...

diorang tak perasan kot....

shahdiana said...

eita,
akak jadi serba salah la pulak...

eita said...

susah sangat akak gi lah kat blog diorang ..inform kat diorang...boleh?

Shida Radzuan said...

xnk bg saya heheee ^_^

eita said...

HADIAH DAH SAmpai...tima kasih kak....

tak sempat lgi nk buat entry...

IntaNBerliaN said...

yg kedah tu mesti saya.. hihii..

dah dapat tadi.. :-)

*yana, nanti saya buat entry tau.. esok saya publish entry alisha dulu, pastu baru alisha n aqilah.. nanti yana tgk baju aqilah.. baju aqilah besar.. hihii..

tapi ok je sbb nanti dah besar sikit Aqilah blh guna.. :-)

tp ikutkan sepatutnya Aqilah muatlah pasal baju tu utk 12mth kan.. aqilah ni kecik sgt kot.. kikikii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...