Followers

27 February 2013

GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan





Dah alang-alang join GA tu kita join satu lagi GA..
dari blog Ku Ada Kamu

Inilah syarat-syarat kalau nak menang.. 
macam-macam ada.. best tau...  
dah salin bulat-bulat.. jangan mara haa.... :D

WAJIB :-
  1. Follow blog Ku Ada Kamu
  2. Follow blogshop sponsor Nazlyizan Craft
  3. Follow blog sponsor Nuramsnaz
  4. LIKE Facebook Fanpages DISINI dan DISINI

Tugasan WAJIB :-
  1. Tinggalkan alamat FB @ email di kotak komen --> INI (senang nk contact jika menang)
  2. Buat Tajuk Entry " GIVEAWAY : Gempak Bersama Nazlyizan "
  3. Tepek banner segmen di entry dan backlink ke entry ini
  4. Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu
  5. Tinggalkan link Entry Giveaway di kotak komen ini (tempat lain tak layan)
  6. Promot Giveaway ini utk menang hadiah Top Referrer

Hadiah untuk pemenang :-
  • 3 pemenang utama - keychain hp love + sepasang brooch + keychain dari cameron 

  • 4 pemenang sampingan - sepasang brooch + keychain dari cameron

  • 13 pemenang saguhati - belian 3 - 5 barang di Nazlyizan Craft [ free postage ] + keychain dari cameron

  • 4 pemenang top referrer - belian 3 - 5 barang di Nazlyizan Craft [ free postage ] + Hadiah misteri 

***free postage adalah sah untuk sekali belian sahaja.

Tarikh Tutup pada 20/03/2013
( sempat lagi untuk join ramai-ramai ye )

nak TAG




18 comments:

fieda said...

hadiah best jugak..tq yana tag kak fieda.

yana aina said...

assalam.. thnx sudi join. eh sama pulak nama pgglan kite ... hehehhh

nnt semak link penyertaan k.. ^^

TiranaAduka said...

salam
Gud luck.
.terima kasih atas lawatan dan suditDOAKAN kesihatan anak ta.

shahdiana said...

fieda,
hehe..join sama-sama..kalo yana tak menang mungkin kak fieda boleh menang...

shahdiana said...

yana aina,
nama sama orang lain-lain..hahaha....

Tihara said...

yey kena tag..good luck tp akak tak tau nk join masa bila..sbb akk duk bw blog2 ni :)

shahdiana said...

TiranaAduka,
sama-sama...budak-budak sakit ni memang buat hati jadi risau & tak best...

shahdiana said...

tihara,
lambat lagi akak...Inshaa Allah ada rezeki akak boleh join...hihihih

IntaNBerliaN said...

good luck yana

shahdiana said...

intanberlian,
hehehe..tengkiu

Sally Yatiey said...

Goodluck! :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
bestnye hadiah die..
gud luck tau.. :)

Cinta Misteri said...

goodluck for GA

✿ MiszNoni ✿ said...

dari GA yg sama . jemput singgah & like fanpage yg ada kat blog . thanks . btw , done follow sini :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/03/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

9n0L4 said...

hadiah best jugak tu. good luck yana. ;)

Shida Radzuan said...

gudluck kak :)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari GA yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama-nazlyizan.html

yana aina said...

PERHATIAN


http://www.nazlyizan.my/2013/03/pengumuman-perhatian-perhatian.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...