Followers

27 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013






Memang dah sangat berkurun since saya join GA.. so di hari Favourite & hari lahir saya ni saya nak join GA ina a.k.a. IntaNBerliaN... mana tau ada rezeki nak menang... hehehe.... boleh jadi hadiah bezday....

Tarikh Tutup pada esok a.k.a. 28 Februari 2013

Di bawah ni adalah senarai Sponsor'S untuk GA ini...

12 comments:

Sally Yatiey said...

Goodluck! :D

shahdiana said...

Sally Yatiey,

TQ...

fieda said...

good luck laling..moga nama kita naik la ye..hihihi

Fadzillah said...

Salam perkenalan...
Saya datang dari Ga yang sama. Semga berjaya.

http://dielacraft.blogspot.com/2013/02/intan-berlian-mega-giveaway-2013.html

shahdiana said...

fieda,
ye kak fieda...dalam banyak-banyak mana tau ada rezeki kita...

shahdiana said...

fadzillah,
salam kenal...good luck to u too...

IntaNBerliaN said...

good luck tau yana..

thanks join.. :)

minggu dpn dtg blog sy semak link ek :)

shahdiana said...

intanberlian,
tengkiu...hope ada rezeki...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
cma pun dah join..
gud luck tau :)

Cinta Misteri said...

my sorry to Intan. tak sempat joint GA intan ni sbb time nie tengah sebok sgt dgn aktvt2 tak terjangka...

So, goodluck to u :)

9n0L4 said...

waaaaa. tak dan nak join ga hebak ni. huhu.

deno said...

salam... deno datang dari segmen INTANBERLIAN GIVEAWAY!! btw, deno folow sini.. jom? hehe^^

www.dayangdeno.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...