Followers

22 February 2013

Kerinduan Terubat Sedikit



Malam ni gagahkan diri jugak untuk menatap & membelek blog kesayangan ni...lama sungguh tak berada di alam maya ni..sampaikan Kak Tihara pergi umrah pun saya tak tahu...tapi alhamdulilah dah selamat sampai ke Malaysia... :D

Saya masih tak dapat nak bahagikan masa dengan keadaan sekarang ni...tak tahulah kenapa terlalu lama masa yang saya ambil...nak handle 2 orang anak sekolah & si kecik tu cukup buat saya terkejar-kejar...ada jugak terfikir untuk senyap je haritu...tapi rasa sayang sangat...saya dah usahakan blog ni berapa tahun dah...banyak kenangan yang ada dicoretkan di sini...daripada buta blog sampai dah pandai la sikit-sikit..heheh...salah satu sebab lagi kat office tu blog dah kena block...geram saya...padahal facebook boleh buka pulak...apalah nasib...jadi bila tertinggal berukben...mati kutulah saya...

Rindu terubat juga...tadi dah pergi jengah beberapa orang teman blogger yang dikasihi...harapan di hati agar cuti dua hari ni dapat upload beberapa story untuk kenangan di masa hadapan nanti... :D

Really miss u guys a lot.....dah jom tido...actually anak-anak saya cuma Haikal je yang dah tido..mungkin penat sekolah kot...Hasya & Syakira dok aktif lagi dengan aktiviti diorang dalam gelap-gelap ni...ni Syakira dok main tisu pulak sambil saya menaip ni...sakan keluarkan tisu & lap merata...yang bestnya anak-anak saya ni itulah...dalam gelap lagi aktif...hahhahaha...ibunya pulak dah nak tukar kaler hijau dah ni....gerammmm sangat....

Okaylah till we meet again....

Nak cuba jugak join GA IntaNBerliaN sementara ada masa ni...Inshaa allah... :D

8 comments:

QasehnyaRania said...

salam..lama menghilang ye.in shaa ALLAhcuba bhagikan masa dgn sebaiknya.jgn la tinggalkan terus ye.. ;D

cepat la join ada masa lagi..hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam... lama nyepi akak..
huhuh..insyaallah..akak blh manage small matter tu.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam... lama nyepi akak..
huhuh..insyaallah..akak blh manage small matter tu.. :)

Tihara said...

sorry yana, akak tak sempat sms yana, biasanya papehal akak sms yana..btw alhamdulillah dah selamat semuanya..selamat berblog yea :)

eita said...

kalau ada anak memang sibuk kan...

tapi takpe boleh je bahagi masa yang ada tu

fieda said...

tu la asyik masuk sini sunyi jer..lama betul sibuk ye..hihihi

izan mama mia said...

welcome back

9n0L4 said...

jaa pun same ni. busy sgt thn ni. huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...