Followers

05 February 2014

kadang-kadang susah kalau tangan asyik gatal



Ini masalah baru saya..
kenapa saya letak tajuk cenggitu kan...
tangan gatal ni ada baik buruknya..
baik sebab kalau gatal belah kanan 
nak dapat duit orang kata...
buruk kalau gatal tangan kiri nak perabih duit...
saya ni kes tangan gatal tak menentu...
dok godek-godek template design tu...
nak tukar template la kononnya...
sebab gelap sangat...
last-last hilang segala iklan Nuffnang saya...
aduh geram sungguh la....
macam mana nak buat ye...
mintak tolong sapa yang pro bab macam ni...
saya dah tengok kat nuffnang nak letak iklan baru..
tapi bila search perkataan untuk 
paste HTML code tu..takde la pulak....
lagi pening kepala...huhuhuh
sentap sungguh dengan tanagn yang gatal ni...
tolong korang...macam mana nak buat ek..
macam iklan tu tak support design yang baru ni...
haah..hambik design baru sampai hilang iklan...hhhuuuwwwwwaaaaa.....



3 comments:

Tihara said...

kena cari juga code html nuffy yana

msredcheesecake said...

yg sy tahu, kat nuffnang tu ada tutorial dia cane nak letak iklan...

QasehnyaRania said...

cer godek lagi rasanya da la kod html tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...