Followers

28 December 2013

updated blog guna handphone

Terubat rasa rindu menghapdet blog bila saya dapat juga update tapi guna handphone jela...nak menaip tu memang hazapp rasanya ditambah pulak dengan typing error..tak boleh nak edit..tak reti nak boh label.. So kalau korang baca entry yg macam skema je tu paham-paham jela ye...hihi...at least takde la saya dok peram entry saya ni...haa..satu lagi nak boh gambar pun payah... Apa nak kata berukben saya dah over limit...huahua...baru lepas layan Maharaja Lawak Mega...kelakar tak henggat Sepahtu..Shiro n Jambu.....Good nite semua.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...