Followers

17 September 2013

selamat malam blogger


dah hampir tengah malam..dah start BW tadi..tak sempat jenguk semua..adalah dua tiga orang je yang lepas..baca entry n komen sikit..mata pun dah kuyu..penat gila..walaupun harini selasa tapi sebab first day keje tu yang melepek je ni..geram sungguh nak taip entry guna hand phone ni..tapi apakan dayaku..yang lain2 esok saya jalan rumah korang ye...good nite...

9 comments:

IntaNBerliaN said...

saya dah baca entry yana yg lain2..

*btw, thanks utk kata2 semangat tu.. adik saya kemalangan 9/6 hari tu.. saya xtau dkt opis yana ada sampai tak berita ni.. abah saya kan keje kat yana.. tp ramai org pga tau...

Tihara said...

as salam yana, lama sunggoh tak dengo cerite nyer :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak diana..

huhu..mlm2 klu BW harus nk turuuu aje.. hihi..take care akak :)

shahdiana said...

tula xda pulak yana dgr..ataupun yana ada dgr tapi tak sangka adik ina..terkejut betul..apapun itu bahagian dia..kita byk berdoa semoga dipermudahkan semuanya ye ina..susu tu tak try cari kt kedai ubat cina..rsa yana murah sikit ina...

shahdiana said...

wasalam k.tihara...tula lama kan..rindu sangat tapi banyak kekangan nya dari segi masa..berukben tu...hihihie

shahdiana said...

wasalam..tula kalo malam cepat penat..nak2 pulak hari keje...hihihi...

eita said...

terlalu penant sekarang ni kan

shahdiana said...

eita,
hari-hari penat kalo akak ni eita

9n0L4 said...

hai yana. lame tak jenguk sini. huhuhu. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...