Followers

27 September 2013

ingin sihat dan cantik....jangan jadikan usia sebagai halangan....



Kali ni nak story pasal Produk Shaklee...Actually saya pun tak arif sangat pasal produk ni...tak pernah try lagi pun cuma ramai orang kata bagus..banyak baca entry dekat blog & post facebook yang mengatakan betapa bagusnya produk ni....rasanya ada jugak di kalangan blogger yang mengamalkan produk ni...

Saya nak suggest @ rekemen blog adik ipar saya...dia dealer Produk Shaklee ni...dia pun ada test produk ni...meal shake untuk anaknya..Alisya....so kepada sesiapa yang berminat bolehla roger-roger adik ipar saya ni...boleh dapat best price rasanya...hehehehe..... kalau nak bertanya dulu & dapatkan khidmat nasihat pun boleh je...klik je SHAKLEE



6 comments:

Arra Ahmad said...

beli gak mealshake utk anak arra..so far ok la.:)

nurzara alisya said...

tq akak..sihat tu penting..hehe

fieda said...

salam yana..miss u like crazy la..kfieda lama dh tak bw ni..yana sihat,,?

shahdiana said...

arra ahmad,

okaylah tu..nanti-nanti kalo nak beli lagi boleh beli dengan adik ipar kita...hehehe

shahdiana said...

nurzara alisya,
kena bagi percent ni.... :D

shahdiana said...

fieda,

samalah kak fieda..miss u all like crazy gak..yana macam ni je..sihat selalu...heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...