Followers

14 September 2013

apa kabar semua



Setelah sekian lama tak updated..punca utama broadband kena block & dekat ofis tak de internet access...sangat sedey..kadang-kadang bila sempat online dengan handphone time tu jela dapat jenguk kejap-kejap blog kengkawan yang dirindui...tapi tak puas kalau online guna hp....kecik sangat skrin nya...

Ini saya dekat rumah adik dekat Kuala Kubu Bharu...dia ada wifi so...kita perlu manfaatkan sepenuhnya...heheh..kebetulan ada bawak laptop pulak...so 2,3 ari ni kita boleh BW...how i miss BW....

Till tomorrow cukupla sampai disini..penat drive...nak siap-siap makan..malam ni Malaysia menentang Myanmar...haruslah sokong Malaysia negara tercinta ye tak... :D

2 comments:

eita said...

patut lah lama akak tak bersiaran...

shahdiana said...

itula sebab utamanya eita n ada sebab2 lain jugeks..malas pun ado...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...