Followers

10 April 2013

rupanya macam tu..apadaa....



Selamat pagi Rabu kepada semua rakan bloggers yang diingati selalu...walaupun bizi saya still ingat tau...dah breakfast ke semua..saya makan kuey teow bandung pagi ni..tapi tak berapa sangat sebab tawar & kureng sedap...sekadar untuk alas perut bolehla...

Ingat tak entry saya berkaitan ANONYMOUS ni...saya ada dapat feed back daripada seorang teman ni untuk buat comment moderation untuk blog saya ni..so..saya pun buatlah...

masalah timbul bila saya buat entry...dua hari lepas tu check takda sapa pun komen..ingatkan semua rakan blogger bizi kot takpelah...

makin konfius saya bila entry GA saya publish & selama seminggu takda sapa komen...rasa kecik hati...hahaha..ngada je kan...ingatkan takpelah kalo tak dapat sambutan nanti saya bagi je saguhati pada top commentors blog saya...

so..pagi tadi check email & kak tiha kata dah join GA...terkezut beruklah saya sedangkan entry tu kosong takda sapa -sapa komen pun lagi....

suddenly saya teringat pasal comment moderation tu...saya pun buka & godek-godek...rupanya saya kenalah approve dulu kan...hahaha punyalah tak tahu....rupanya dah ramai yang komen...tak jadi nak merajuk..malu pun ada...aduhai yana...yana...

kejap lagi saya check it out blog kengkawan ye...hahaha..malu sungguh benda kecik macam tu pun tak reti....


Tengok..banyak tak komen..hahaha..banyak la tu..ingatkan takde...huhuhuh...



7 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu...

macam tu ke...

anyway, tak smpat la nak join GA tu

:)

shahdiana said...

rapunzel cikilolo
itulah yg terjadi..huhuhu...
tak sempat ek..takpe..akan datang boleh join lg... ;-)

IntaNBerliaN said...

laa yeke... :-)

skrg dah tau la :-)

Tihara said...

tak pe slow2 lama2 jadi otai :)

eita said...

ita kan sampai sekarang tak tahu..

sebebnarnyer bercampur dengan malas..hahahahha.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Kak...
jgn tak tau.. cma dulu lagilah tak tau nk komen segala bagai ni..hihi..
sekarang ni, belajar mende baru setiap hari kan ? :)

Shida Radzuan said...

heheee..naseb akak buka email kalo lgsg xbuka smpai sudah xtahu kan ^_^

now kena cek dulu kat moderation tu hehee :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...