Followers

01 April 2013

COUNTING THE CLOCK...TIK TOK...



Dua hari lagi akan genaplah 2 tahun umur si manja saya Syakira Husna...saya bercadang untuk buat MINI GIVEAWAY sempena birthday dia..so this is some kind of PRE MINI GIVEAWAY...

Kepada 5 orang pertama yang comment kat sini saya akan hadiahkan topup yang berharga RM5 seorang ... butiran lanjut tentang HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY saya cerita kemudian okay....


p/s - Setakat ni dah ada 2 orang tapi saya dah janji 5 orang...means ada 3 orang yang bertuah lagi ditunggu..oh ya..lupa pulak...yang bertuah tu sila email no phone di email saya

guna title PRE MINI GIVEAWAY...


12 comments:

Tihara said...

komen kat sini ke dapat topap..hihi gurau je yana..happy birthday husna tomey bomey..birthday bulan tiga juga yea :)

shahdiana said...

tihara,
komen kat sini kak...btoi tu tapi kena email kat yana sebab no phone kan private...

eita said...

waaaa...komen pun leh dapat topup ke..best nyer...



selamat hari lahir ye untuk husna...moga membesar jadi anak yang solehah untuk keluarga

shahdiana said...

tula pasal..husna nk kasi hadiah...hihihi..email kt shahdiana02@yahoo.com...

Shamz + Fieza = Muiz said...

Salam..

Selamat Hari Lahir utk Husna..Semoga jd anak yg solehah..berjaya di dunia dan akhirat..

Mama Idlan Irsyad said...

hehe.. nk komen jugak la kl camtu...

happy birthday Husna... semoga jadi anak yang solehah nanti..

nk join Ga yer.. tp nk kena godek2 entry dl..

Ika Johan said...

saya yang ke 5 ke? >< haha gurau je. Selamat hari lahir ye Husna. Stay cute! x

Tihara said...

akak dah emel detail :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak.. hihi.. cma komen ni tersenarai tak.. ?:p

sanah helwah husna..

Husna Izzati said...

dapat topup? best nye...

happy bufday adik husna..nama kita sama la,hehe..semoga adik husna menjadi insan yang berjaya di dunia dan di akhirat..

Shida Radzuan said...

HB dear baby kak yana :)

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday husna sayang.. moga membesar sebagai anak yg solehah :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...