Followers

11 January 2013

salam jumaat



petang jumaat...salam jumaat untuk semua...minggu-minggu yang tersangat sibuk dah berlalu...minggu-minggu yang akan datang mungkin masih sibuk tapi terkawal...lama dah tak menjenguk ke sini & menjenguk kawan-kawan bloggers...sorry sangat..tak tahu nak bahagikan masa macam mana ntah tapi memang sangat tak sempat nak mencoret di sini...cerita banyak yang ingin dikongsi tapi masa selalu cemburui saya...pelan-pelan saya nak luahkan di sini jugak supaya ada kenangan di masa akan datang nanti...hehehhe....

weekend ni ada plan apa...mungkin masih ada jemputan ke kenduri kawin...sibuk mengemas rumah...shopping @ berjalan-jalan balik kampung...apa pun yang korang akan buat happy weekend.... :D

8 comments:

Tihara said...

wahh lama tk dengar cerita..busy rupanya..blog yana cantik sangat :)

eita said...

hari minggu memang sibuk..tak tercapai tangan nak buat keje

shahdiana said...

tihara,
TQ kak... :D

shahdiana said...

eita,
bukan hari minggu je eita..hari lain pun sangat bz pulok doh sekarang ni...huhuhuhu

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhu..bz nye..
selamat menjalankan tugas :)

shidaR said...

dahulukn yg pntg kak..kdg2 shida pon ngadap blog bila bz..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
hadiah dah sampai! tenkiu akak :)

IntaNBerliaN said...

xpa... pentingkn yg lbh pnting... hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...