Followers

21 December 2012

misi mengemas pejabat..



Salam Jumaat..harini kat office ada fitik..means macam kena mengemas la...sebabnya kitaorang nak dapat ketua kerani baru...so kakak yang dok kat dalam bilik bakal ketua kerani baru tu haruslah keluar & menyempit di antara kami-kami yang dah berderet kat luar ni...tak tahulah muat ke tidak...kami pun sekarang ni tempat hanyalah seluas sekangkang kera je...ni nak sumbat kakak tu pulak sorang lagi...adoyai...sekarang ni rasa macam nak berlaga punggung...lepas ni harus berlaga-laga punggung kot....huhuhuuh...sempat buat entry sebab rasa kenapalah tak dpat peruntukkan untuk membesarkan sikit pejabat ni...mintak peruntukkan partition pun tak dapat....malang betul...so...kejap-kejap lagi nak sambung membuang apa yang tak patut disimpan dengan harapan tempat akan jadi luas sikit...boleh ke?????...apa -apa jela....dah nak habis cuti sekolah...minggu ni aktiviti korang kemana...banyak kenduri lagi ke..... :D


gambar sekadar hiasan untuk tunjukkan betapa sempit tempat kerja saya sekarang...










21 comments:

Farisha Lyssa Farish said...

lepas kemas pasti nmpk lebih luas :)

Farisha Lyssa Farish said...
This comment has been removed by the author.
Farisha Lyssa Farish said...
This comment has been removed by the author.
Farisha Lyssa Farish said...
This comment has been removed by the author.
mama maman aka yana said...

kemas jgn tak kemas.. hehehe.. rapat2 besh apa.. boleh soksek2.. kikiki

hnahdy said...

kema2. cayook2 :)

mungkin sempit kat barang2 kot. pasni kena beli rak yang bertingkat. jimat ruang

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhuh..selamat mengemas dan membuang ape yg patut..
insyaAllah..ade ruang tu nnti.. :)


cuti2 ni cma dok umah je... huhuhu

Tihara said...

akak penah merasa tumpang meja org masa keje dulu...tp dan keje 2 thn je kat opis pastu quit :)

Rapunzeel Cikilolo said...

kemas rajen-rajen :)

9n0L4 said...

takpe la sempit pun. ade org takde pun tmpt keje. :)

ayut said...

singgah dr tmpt Shida... ^^ mmg sempit kot...mmg kena 5s slalu ni... :)

Hanif Idrus said...

Memang sempit...hihihihi.
Lupa nak g tau hadiahnya dah dapat. Thanks

Hanif Idrus said...

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

outbond malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hidup akan menjadi indah jika kita bisa bermanfaat untuk orang lain.
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

fieda said...

salam..hai yana..lama giler kak fieda tak singgah sini..blog dah bertukar wajah ka...

eita said...

mengemas lah yg paling malas sekali

shidaR said...

byk la kerja2 yg mnggu nnt hehee :D

Tihara said...

weyh lamanya yana kemas opis..yana apa habaq..lama tak baca story kat sini..jum up entry :)

shidaR said...

kak kje kat mna yer??

IntaNBerliaN said...

nsb baik dh tulis gnbar sekadar hisan... ingat ke tu opis yana.. hehee

Anonymous said...

du sucre et unealbuminoide. viagra pfizer, nous y reviendrons en parlant efectuar el pago de su cotizacion en la Habana, cialis barcelona, malas conductas y actitudes. scissione potrebbero venire messe anche in, viagra naturale erboristeria, ottiene in una miscela di alcool ed etere. phosphorigen Saure im Allgemeinen rascher, nebenwirkungen cialis, Schliesslich gibt man der Saure eine geringe,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...