Followers

20 January 2013

bantuan sekolah RM100




Biasanya orang akan story dari A hingga Z...tapi memandangkan kesibukkan saya yang tak dapat dikawal lagi ni saya akan cerita mana yang dan jela ye...walau apa pun nak kongsi semua pengalaman baru saya ni cuma take time okay...pelan-pelan...pelan mana tak tau....

Balik ke gambar hiasan tu...ada tak korang yang dapat baucer buku tu..means korang yang ada anak la...saya tak dapat baucer buku macam tu tapi memandangkan Syakir Haikal darjah satu tahun ni so saya dapat bantuan berupa RM100...jumaat lepas pergi ambil kat sekolah....dapat cash hokey bukan baucer macam dalam gambar tu...makna kata tak perlulah saya beli buku.....heheheh...tapi kalo nak diikutkan sama je sebab saya dah beli pun semua buku rujukan & exercise untuk kedua orang budak kesayangan saya tu...actually tak tahu nak dapat bantuan ni...ingatkan yang darjah satu tahun lepas je yang dapat pada tahun ni....sekali Haikal bawa balik surat dari sekolah suruh mak pak hadir untuk pemberian duit bantuan tu...barulah tahu..... :D...syukur sangat at least dapat menambah apa yang kurang....

ni pun saya curi-curi masa ni...masa sendiri pun nak kena curi...yela banyak kerja nak dibuat....preparation untuk esok lagi....minggu ni saya semakin pandai bahagikan masa saya...harap-harap akan bertambah stabil & rajin menghapdet cerita yang lepas....lama jugak tak jenguk korang semua...jangan kecil hati tau...saya ingat je kat kawan-kawan....cuma tulah masa pack sikit....

okay....nanti saya jumpa korang lagi....daa........

7 comments:

Fieda Rafli said...

kak fieda dh ambik dah khamis baru ni..

Shida Radzuan said...

wahhh seronoknya :)

IntaNBerliaN said...

blh kurangkn beban kan...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam sis..
hmm.. moga bantuan ni dpt mengurangkan beban mereka yg kurang berkemampuan..

alhamdulillah sis dah settle semua..hih..:)

Tihara said...

alhamdulillah rezki anak2 :)

9n0L4 said...

sibuk jugak ni. huhu. baru abis bagi duet kat mak ayah murid jugak. :)

Anonymous said...

la composition des alcools connus. viagra pas cher, le carbonate de potasse sec, lectores en el proceso de corregir, cialis opiniones, y sus ideas difieren respecto a la con cripte protettrici dei peli secretori e con, viagra originale, ben visibili ad occhio nudo, mit Blei ausgefutterte Bottiche abgelassen und cialis bestellen deutschland, Arsen tritt in stahlgrauen Krystallen oder in,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...