Followers

20 April 2012

PETUA HARI JUMAAT

Setiap kali hari jumaat mesti ada entry kan..hahaha...kesian dekat blog ni...kira macam seminggu sekali ada entry...bukan apa sibuk tak abis lagi la...berukben pun takdo...sengsara hidup...takpelah petang ni kita tengok petua untuk menaikkan seri wajah....


Paling sesuai untuk bakal pengantin..nak naik pelamin of course nak muka yang berseri kan....selain pergi spa bolehlah diamalkan memakan sekuntum bunga ros...buat selalu untuk menaikkan seri muka...bukan sahaja bakal pengantin...untuk yang nakkan muka selalu awet muda pun boleh amalkan tau....lepas ni makin berseri-serilah semua bloggers....heheheh...selamat mencuba!!!!!



4 comments:

fieda said...

berseri seri lah wajah umpama ros yg tgh mekar kan..

9n0L4 said...

ape rase kelopak ros ni? hee. ;)

Hanif said...

kena makan?...aku nak cuba ler..dah rasa macam tua ajer..kekekeke

Tihara said...

haa..baru muncul..beruk tak turun2 lgi ke yana..hehe

baru je eita ckp pasai makan bunga ros..rupa2 nya ada rahsia disebaliknya kan..nice :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...