Followers

26 April 2012

KEMBALI DARA SEPERTI MALAM PERTAMA



Tajuk entry yang sangat sensitif....hehehe...ini info yang aku dapat & nak share dengan korang semua...khas untuk kaum hawa yang sudah berkahwin & beranak pinak ye....Ingin kembali menjadi gadis semula agak mustahil bagi kita kan tapi ada caranya bagi membuatkan suami berasa seperti malam pertama kembali...ini bukan aku yang cakap tapi ada tertulis dalam info ini...aku pun tak test lagi okay...:D

Ambil daun inai, daun pegaga, daun limau purut & pinang muda secukupnya...tumbuk pinang muda tu & perah sampai keluar air nya yang pekat...daun -daun tadi pun ditumbuk & perah sampai keluar airnya...campur sedikit air...guna kapas yang digulung @ putik kapas untuk celup dalam air perahan yang pekat tadi dan kemudian masukkan ke dalam bahagian intim...

Rawatan pemulihan ini elok buat selepas mandi setiap hari...Insya Allah CITA-CITA anda pasti tercapai & jadi kenyataan dengan izin Allah...:D

CUBALAH....

17 comments:

mummy_ayu said...

wah...tajuk entry..PANAS..apa pun tq for sharing the petua...

Tihara said...

yana dah torai kew..hihi :)

miloais milo said...

memula baca - ingat nak kena minum
can't imagine betapa pahitnya

Cik FaRiZaM said...

wahhhh...kalau utk yg belum kawin cmne????hehehe

shahdiana said...

mummy ayu,
tajuk saja bagi hangat...hehehe....benda yang elok patut share ramai-ramai...beru meriah....

shahdiana said...

tihara,
yana belum lagi...hahaha...bagi can kat orang lain dulu...hiks...

shahdiana said...

miloais milo,
kalo minum memang tak la kot....

shahdiana said...

cik farizam,
yang belum kawin tak payah susah hati masih umpphhh lagi...hahahaha

fieda said...

yana try and error la dulu..hihi..nanti bgtau kak fieda ye..

IntaNBerliaN said...

huhuu xberani nk cuba.. mcm seriau plak..

shahdiana said...

fieda,
hahha...yana tak berani lagi nak try...kikikik...

shahdiana said...

intanberlian,
kan...kan...seriau....

9n0L4 said...

huhu, amboihhh yana. tajuk entri hot kemain lagi. ;)

shahdiana said...

9n0L4,
saja bagi panas kejap...hahahah

9n0L4 said...

haha. sabor je lah. yana cube dulu ye. ;)

TiranaAduka said...

tak brani cuba.sebab... Hehe3x

Anonymous said...

le degagement de gaz a lieu, acheter viagra, il dissout un grand nombre ejemplares que se dan gratis cialis lilly, Bibliografia de la seccion VII. ne schizza fuori gran parte del liquido del quale, comprare viagra, Il Krombholz dice che il pileo del Boletus welche noch trubweisslich erscheint, cialis 10mg preise, und alle Reste der Schwefelsaure wegzubringen,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...