Followers

13 April 2012

selamat hari jumaat

Assalamualaikum & Good Morning....lama tak updated blog...sempat BW sorang dua je bila dapat peluang online sekejap...berukben rosak....huhuhuh.....internet dekat office slow sikit....tapi bila dok kat office banyak pulak keje nak setel....kemalasan pun ado jugak...macam blurrr sangat tak tahu nak story apa....pagi ni nak breakfast nasi minyak dekat kantin office je....nanti-nanti kita story lagi ...peace to all...


/// gambar hiasan ehsan dari gugel...
selamat hari jumaat ///



7 comments:

izan mama mia said...

selamat hr Jumaat juga..:)

Rapunzel Cikilolo said...

ni lauk asrama ni...

Tihara said...

selamat hari jumaat yana..lama tak bc entry yana..sihat ke ?sedapnya nasik minyak tu :)

9n0L4 said...

nasik minyakkkkkkkkk. fevret sgt utk bfast di tranung ni. ;)

Anonymous said...

tungu nk mkn nasi minyak adik yana ni..

fieda said...

lama betul tak dengar cite yana..yana sihat...?

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...