Followers

08 November 2011

Demam + Flu + Sakit Tekak + Batuk

Selamat tengah hari kepada semua...
dua tiga hari ni teramatlah sibuk sebab 
satu rumah kena wabak demam..


dari minggu lepas lagi anak-anak kena dulu..
then weekend yang lepas aku and emak pulak kena..
sampai sekarang ni kepala dok memusing..


dengan tekak yang amat perit..selsema..
plus dengan batuk lagi tu..


kira sambutan hari raya haji agak sederhana...
mujur jugak takda sesapa pun berkunjung...
semua pun melepek je tidur ...
tapi kami sekeluarga pun tak dapat berkunjung kemana-mana...




Hari masak a.k.a. hari sabtu tu je pergi 
hari konvokesyen syakir haikal....
budak tadika pun ada konvo tau....heheh
nanti aku updated lagi okies !!!!!

sebelum agak terlewat kot nak ucapkan 
selamat hari raya aidiladha....


6 comments:

Tihara said...

alahai kecian yana n family..then sempat tk wat mee kari..

shahdiana said...

Tihara

hahah..takde maknanya mee kari..nampak bantal jek!!!

miloais said...

get well soon my fren!

shahdiana said...

miloais,

tengkiu...

armouris said...

info tentang demam di SIHAT SELALU - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

mummy_ayu said...

cuaca tak menetu sekarang..tu yg ramai tak sihat..get well soon key..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...