Followers

15 November 2011

1st Fazwa Giveaway



GA kali ini agak unik pasal owner blog ni baru lagi berblogging...
Aku join GA ini untuk support Fazwa yang juga baru seperti aku...:D

Syarat-Syarat Haruslah...

a) Jadi follower blog Fazwa
b) Buat entry khas Tajuk macam aku buat ni -1st Fazwa Giveaway-
c) WAJIB letak banner dalam entry & dekat sidebar
d) TAG sekurangnya 2 orang kawan supaya ramai-ramai dapat memeriahkan GA Fazwa ini...

aku nak TAG


Jangan lupa link back entry korang ke komen box entry 
asal GA ini.. faham tak korang baca...agak tak faham korang klik je 

Tarikh tutup pada 30/11/2011

Good Luck korang semua!!!!!!

1 comment:

Tihara said...

wahh tag akak tu..thanks n good luck :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...