Followers

21 October 2014

whitecoffee plus sandwich sardin





Disebabkan tak berapa sihat & hilang selera makan..kononnya kalo buat sandwich sardin ni akan terbuka la selera tu...last-last minum whitecoffee dan tengok je sandwich tu...

Tekak rasa amat perit...tq pada yang sudi share petua...semoga penyakit ni akan beransur hilang...

Korang buat sandwich selalu letak apa lagi untuk doublekan kesedapannya...saya buat sandwich simple je ni...salad sume tak mandang...hihihi....

13 comments:

Tihara said...

ada orang kata satu lagi petua, bangun pagi jangan kumur lagi, minum air kosong..insha Allah

mummy_ayu said...

salam dear..morning..cedapnya sarapan. Ayu dok fikir2 lagi..nak makan apa pagi nie.

Kakzakie said...

Kena cari jalan yg boleh membuka selera. Makan sikit sebab dah tak sihat tu. Kakak doakan moga cepat sembuh..

Lea IsNawi said...

moga cepat sembuh :)

eita said...

dari kecik sampai besar kita memang tak suke anjing

eita said...

simple tapi masih lagi boleh untuk mengalas perut...

shahdiana said...

Btoi kak..yn ada dgr petua tu..kdg ikut kdg nak cepat lupa semua...

shahdiana said...

Sarapan ringkas...hihihi..tapi tetap tak selera...

shahdiana said...

Tq kak...

shahdiana said...

Tq dear...

shahdiana said...

Yup..mmg untuk alas perut je tu...kalo mkn mau dua tiga pinggan...hahahah

shahdiana said...

Kita pun tak suka anjing..

QasehnyaRania said...

lama dh x buat sandwich sardine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...