Followers

19 October 2014

Kerja Di Hari Minggu



Assalamualaikum & happy sunday untuk semua kengkawan blog...
plan apa arini..mengemas rumah ke..berjalan-jalan bawak anak-anak...saya di office menyiapkan kerja...huhuhuh....

Ikut hati yang malas memanglah rasa nak lepak di rumah je tapi memikirkan tanggungjawab so terpaksalah...at least pas ni nanti boleh claim off...yehaaa...

Dahla si Syakir haikal pun tak sihat sangat...saya pun tak sihat jugak...sakit kepala & sakit tekak..rasanya macam tekak saya dah luka sbb nak telan air liur & menguap pun sakit sangat...

Ada petua tak korang...petua tradisional ke yang tak payah nak kena makan ubat...ada kawan yang kata saya kena ambik antibiotik..means kena pergi klinik...tapi part tula yang malas sekali...

Musim kot kan disebabkan keadaan cuaca yang tak menentu ni kot..anak-anak saya lepas sorang...sorang lagi tak sihat...bergilir-gilir....

Masak apa tengahari ni...saya nampaknya masak di office jela... :D

Happy working kepada yang bekerja..& happy sunday uollsss.....

7 comments:

Permatabiru said...

saya pun bertugas di hujung minggu juga try bancuh air asam jawa..pekat2..amalkan selalu..bagi tekak ok balik

Permatabiru said...

saya pun bertugas di hujung minggu juga try bancuh air asam jawa..pekat2..amalkan selalu..bagi tekak ok balik

Tihara said...

yana cuba minum teh direndam halia atau air lemon tambah madu
insha Allah mujarab :)

Kakzakie said...

Cuba amalkan minum jus kurma atau jus delima. Kalau dah sakit tekak tu kalau kakak minum madu+perahan lemon...

Moga cepat sembuhnya..

shahdiana said...

Tq untuk petua tu..

shahdiana said...

Yeke kak..tq untuk info...

shahdiana said...

Tq kak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...