Followers

02 July 2014

I PAD mathematic plus arabian





Baru ni saya ada belikan Ipad math untuk budak bertiga tu...saya beli dari  FB Qistina Ashraff




Macam Ipad yang betul..
asyik beli tablet untuk main game je kan..
so saya belilah yang ada unsur education sama.. :D



tak mahal pun.. RM28 saja...
ada dua audio..arab n english...
ingatkan ada bahasa melayu..tapi okaylah jugak..
secara tak langsung boleh asuh anak-anak 
untuk berbahasa inggeris yang simple gitu...
dan nanti bila dia pandai matematik dalam masa yang sama akan pandai berbahasa inggeris jugak...



2 comments:

fieda said...

ok la tu bgi dorang belajar pelan2

eita said...

bagus nyer..budak2 pun excited je nak belajar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...