Followers

18 June 2014

post bergambar sofiya hasya



Lama tak post entry bergambar...actually broadband dah kena block...so saya selalu updated dekat office..tapi sejak akhir-akhir ni dekat office ni banyak yang kena block...FB tak boleh bukak kena block...BLOG pun kena block...huhuhuh...acaner tu.....

Nak guna hp updated sangatlah hazapp rasanya....tapi tadi tiba-tiba test boleh pulak bukak blog ni...kesempatan yang datang haruslah digunakan sebaik mungkin kan....

So saya share gambar Sofiya Hasya yang kelam membuat homework di malam ahad yang lalu...2 minggu lebih cuti sekolah main je keje diorang...esok nak sekolah tula sibuk nak siapkan homework..lepas tu mulalah mengadu penat nak kena buat homework yang banyak...

Ini pun saya dok bertunggu ni..kalau tak tak jalan..keje nak bersembang je dia...dah dekat tengah malam dah ni....

Princess yang bakal masuk darjah satu tahun 2015 - 
Nur Sofiya Hasya.... :D





8 comments:

Tihara said...

Rajinnya sofia buat homework kan

jum join GA akak tapi di FB la

https://www.facebook.com/pages/An-nisrin-collections/263044140375306?ref=hl&ref_type=bookmark :)

IntaNBerliaN said...

xsabar plak rasa nak tgk alisha buat homework..hihi

Rexylla said...

rajin dia.

jemput singgah ke blogshop kami.
blouse dan maxi dress yang cantik dan murah.
turut menjual perfume tester original.

QasehnyaRania said...

wah rajinnya dia.. dah nak sekolah ye.
skrg tadika atau pra sekolah ni?

shahdiana said...

Tihara,
rajin buat homework tapi kena bertunggu kak..yana nak join GA akak tapi kat ofis ni x boley nak buka FB...kena block...huhuhuhu...sedey tau

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
kan...nanti peningla kepala macam mana kita nak kekalkan anak kita supaya rajin belajar...ina boleh share tips nanti...hihihih

shahdiana said...

Rexylla,
dah singgah dah & tengok2..nanti ada rezeki nak membeli jugak... :D

shahdiana said...

qasehnyaRania,
ini tengah prasekolah ni...tahun depan masuk darjah satu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...