HOME ANAK-ANAK LUAHAN RASA TAJUK TAJUK CONTEST

19 June 2014

# agar-agar # anak anak

AGAR-AGAR SANTAN PINKISH



Selamat pagi semua...pagi yang indah ni saya nak story pasal agar2 santan pinkish yang saya buat...hehehe...Actually resepi ni saya ambik dari blog IntaNBerliaN @ Ina


Tak tahan tengok kaler merah agar-agar ina tu yang saya balik kerja terus try...tapi yang saya punya tak semerah ina... :D




Nampak tak ada tanda secoit tu...
jari anak saya lah tu @ Haikal tak sabar nak makan....
datang je kat saya terus cakap..
" Ibu...agar-agar dah keras "
Bila saya check balik tengok dah 
ternoda agar-agar saya....hikhikhik...




Kaler yang agak slow..pinkish & kurang manis sikit..Ini memang sesuai untuk semua golongan dari budak sampai dewasa termasuk juga yang berpenyakit...hihihih




Keterujaan Syakira Husna makan agar-agar santan...






8 comments:

Syeeda said...

sedap tengok. nak kena try jugak ni =)

IntaNBerliaN said...

cantiklah warna pink ni.. berkenan plak saya tgk.. hihi

mummy_ayu said...

agar2 telur kan?
sweet & cantik color nya..pink!! love it..
yum yum...

Ujie said...

Wow..pinky!
Saya pun prefer yg kurang manis.

Saya Disini said...

sedp

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.shahdiana..

hihi..menjadi 2 layer! kaler pink gitew..
cma tak try2 lagi..

eita said...

sedap nyer..rasa macam nak buat jugak lah...

fieda said...

wah..pink kaler..maira tgk mesti teruja ni..