Followers

19 June 2014

AGAR-AGAR SANTAN PINKISH



Selamat pagi semua...pagi yang indah ni saya nak story pasal agar2 santan pinkish yang saya buat...hehehe...Actually resepi ni saya ambik dari blog IntaNBerliaN @ Ina


Tak tahan tengok kaler merah agar-agar ina tu yang saya balik kerja terus try...tapi yang saya punya tak semerah ina... :D




Nampak tak ada tanda secoit tu...
jari anak saya lah tu @ Haikal tak sabar nak makan....
datang je kat saya terus cakap..
" Ibu...agar-agar dah keras "
Bila saya check balik tengok dah 
ternoda agar-agar saya....hikhikhik...




Kaler yang agak slow..pinkish & kurang manis sikit..Ini memang sesuai untuk semua golongan dari budak sampai dewasa termasuk juga yang berpenyakit...hihihih




Keterujaan Syakira Husna makan agar-agar santan...






8 comments:

Syeeda said...

sedap tengok. nak kena try jugak ni =)

IntaNBerliaN said...

cantiklah warna pink ni.. berkenan plak saya tgk.. hihi

mummy_ayu said...

agar2 telur kan?
sweet & cantik color nya..pink!! love it..
yum yum...

Ujie said...

Wow..pinky!
Saya pun prefer yg kurang manis.

Saya Disini said...

sedp

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.shahdiana..

hihi..menjadi 2 layer! kaler pink gitew..
cma tak try2 lagi..

eita said...

sedap nyer..rasa macam nak buat jugak lah...

fieda said...

wah..pink kaler..maira tgk mesti teruja ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...