Followers

21 June 2013

Salam Jumaat



Salam Jumaat kepada semua...sorry lama tak jenguk korang...ntah apa kenanya saya..dengan malas & penat..kerja yang overloading & macam -macam lagi...weekend ni saya akan pos hadiah korang yang telah email saya..tapi ada ramai jugak yang tak email pun...mungkin tak perasan korang menang kot....

Dah nak puasa kan..dah habis ke ganti puasa yang tertinggal dulu...dah tempah ke baju raya...hehehe..kat office saya ni siap dah promote & bagi rasa sample biskut raya tau...dekat Mydin Mall pun berlambak dah biskut raya & baju raya...saya tak buat persiapan apa pun lagi...bagi saya terlalu awal...hehehe...

Okay jumpa lagi nanti.... :D

5 comments:

Yumida Huda said...

raya thn ni nak prepare baju awal..hope baju raya tu dpt disiapkan be4 raya..klo hantar last minit mmg tailor akan tolak

yg husna bday GA tu kan
nak tanye..
sape pemenang entry paling kreatif sis?

eita said...

tu lah kan..baru ni gi maidin..dah bersusun kuih raya...


baju raya toksoh cakap lah..bergantungan dah

shahdiana said...

YUMIDA HUDA,
sori sangat sis...akak tak sempat belek lagi tapi ada beberapa orang dalam cadangan pemenang...hehehe..akak akan maklum kemudian ek...

shahdiana said...

EITA,
btoi...kalo beli nak makan sekarang takpelah..kalo tunggu raya agak tak lemau ke biskut tu...huhuhu

9n0L4 said...

jaa pun tak mood nk blogging. skrg baru nk mule balik. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...