Followers

09 May 2013

happy thursday



Selamat pagi semua...tengah buat apa...masing-masing mesti sibuk menguruskan planning harian masing-masing..yang kerja cara kerja..yang surirumah cara mengemas & menguruskan rumahnya & anak-anak kan...walau apapun jangan lupa breakfast...sangat penting dalam menentukan stamina seharian kita...hahaha...dah macam pakar zat pemakanan pulak....

Saya breakfast beli kat kedai je...nasi goreng sikit + kueyteow goreng sikit + ikan bilis sikit + nescafe o ais...kenyang sudah....oh ya..dah check penyertaan korang di sini & sini

Saya tengah sibuk setting hadiah & ambik gambo untuk diupload..bagi masa sikit ye...saya tengah berusaha untuk setelkan cepat-cepat benda ni.... 

so...sambil semua orang bizi tu happy thursday...salah satu perkara sunat yang wajib saya buat harini ialah kepit kuku anak-anak.... 

4 comments:

eita said...

bile masuk je hr kamis..mesti bdn lemau je...
esok cuti..hohohoh....

shahdiana said...

eita
oo..eita cuti jumaat & sabtu kan....akak rasa exited sebab esok last keje....& masa keje pendek..hahahaha...boleh ke cenggitu pulak...pekerja yang malas ni...

9n0L4 said...

kamis lps sibukkkkk dgn urusan jugak. huhu. balik melepek.

IntaNBerliaN said...

upload gmbar byk2 ye.. hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...