Followers

12 September 2011

Giveaway sempena Onshop2u.blogspot.com




Ini adalah entry berkaitan dengan gambar di atas..
actually sesajer nak try...lama dah tak masuk pape contest...
tapi ini lebih kepada Giveaway kata owner blog...
Blog yang menganjurkan GA ni adalah http://herba-tihara.blogspot.com
  Blog ni jual kebanyakan barangan kait and crochet....owner dia sendiri yang buat...kind of cute jugak...aku pun ada beli untuk my Princess...:D
pada sesiapa yang berminat untuk GA ini sila lah join sama..
aku rasa sangat senang..just buat entry pasal gambar kat atas and link back ke blog asal and tinggalkan link korang kat ruangan komen..hahaha...
betoi ke apa yang aku explain ni...herba tihara sila komen...
aku saja test luck...so good luck semua...opsss..
lupa nak shopping barangannya pun buleh ye.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...