Followers

12 September 2011

*** Giveaway Kali Pertama Abazilah ***







Entry ni pasal GA kali pertama Abazilah pulakss...
tarikh berlangsungnya seperti tertera di Banner...
Sila layari Blog asal entry ni http://iownthis87.blogspot.com

Hadiah pun interesting.... Handbag lagi...
cuma tak tahu sapa yang very lucky untuk mendapatnya...
syarat-syaratnya kena like 2 address ni dulu tau...


and another one


pastu biasalah buat entry berkaitan and link back...
jangan lupa TAG 3 orang and make sure diorang tahu..
buatlah caner ikut kreativiti korang asal diorang tahu... 
last but not least..tinggalkan link & id facebook korang kat blog asal...
siap sudah...

sebelum terlupa yang memang dah macam nak terlupa tadi, 
ni dia 3 orang yang aku TAG ye..harap korang sudi join.. 

1.  myna

2.  intan


p/s:Hope menepati syarat...minggu ni keje masuk GA je..:D




1 comment:

Amyna said...

Wawawawa!!
CheQ kena tag... hehe. Okeh yana,terima kasih. nanti bila dah publish myna inform ehh... InsyaAllah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...