Followers

24 August 2011

dah dekat nak raya ni

Dah abis bershopping raya ke...sejak ada anak2 ni lebih bershopping untuk diorang dari diri sendiri...seingatnya sejak ada anak ni main taram jek baju....tapi kalo tengok baju budak2 memang tak leh tahan and tak leh kawal diri...hahaha...tambah lagi kalo poket tengah kencang and ada sales pulak tu...rasa nak borong semua yang ada..baju untuk anak prempuan memang fashionable kan...macam2 design and corak..colourful sangat...baju budak lelaki pulak agak mahal tambah lagi kain jeans..tapi kalo hati ibunya dah berkenan tolak tepi semua...kan...kan....macam tahun2 lepas taun ni pun baju untuk permata hatiku yang bertiga tu dah ready...especially yang kecik..dia kan first time raya so..kasik lebih kat dia la...nak2 lagi girl..abis aku borong semua...:D biar ibu takde baju raya asal anak bergembira di hari raya...ibu sayang korang semua...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...