Followers

18 August 2014

Salam Aidilfitri



Assalamualaikum kawan-kawan semua.. Selamat Hari Raya aidilfitri...masih di dalam bulan raya so saya dengan rendah diri ingin memohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah silap dan apa-apa juga yang mungkin menyinggung perasaan rakan blogger semua ye...

Mesti ramai yang tak habis menghadiri open haouse lagi kan...hihih..saya pun ada juga cuma tahun ni macam tak berapa meriah sangat la...tak tahulah kalau saya sorang je yang perasan..Office saya pun belum buat open house lagi..tak tahulah ada ke tidak kan...hahaha..maklumlah sekarang ni tengah busy sangat sebab Boss besar bertukar..nak sambut boss baru lagi & macam-macam yang nak kena didahulukan selain membuat open house...hahahah...

Macam biasalah saya banyak cerita nak update tapi nak upload gambar pun malas..nak menaip pun kadang-kadang takda idea..bila line internet slow lagi-lagilah malas saya nak updated...

rezeki hari Isnin harini...saya updated untuk bertanya kabar dengan korang semua...okaylah back to work...baii....

1 comment:

Tihara said...

salam raya dan maaf zahir batin buat yana
nanti update la lagi ey :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...