Followers

25 May 2010

*** GPS ***

GPS ni kira macam tracker ataupun maps la kan...cuma aku tak betoi clear ape kegunaan @ camaner nak guna bendalah ni...tak semua phone ada application ni kan...GPS ni memang satu application ke??? entahla tolonglah sapa2 yang pandai jawab....let say phone kita takde function ni...so adakah kita just download from somewhere @ pegi kedai suruh diorang bubuh apps ni...pastu camaner nak guna pulak...kena letak number ke..letak nama tempat ke...kena cas tak apps ni...tolak kredit ke @ free je..berapa ketepatan penggunaannya...means memang takkan sesat kan???? wah banyak sungguh soklan..kena ada yang btoi-btoi pakar untuk menjawabnya...

Ada jugak yang kata buleh download for free kat internet pastu pegi kedai untuk dapatkan "lesen key" not sure la btoi ke tidak istilahnya...tapi something like that la...bila dah ada approval gitu baru leh guna...betoi ke...kesimpulannya tak paham sungguh aku benda cenggini...almaklumlah handphone sendiri pun tak brape nak canggih...hihihih....
 
notes :// apa pulak maps tu buat kat handphone kita...blur btoi aku ni.... :#





2 comments:

en_me said...

x sumer handphone ada GPS.. kalao handphone yg ada GPS, kita xyah wat apa2 pon, dlm tu ada maps tunjuk katne kita berada uooolss.. wallahualam..

sWeEtdARLiNG said...

kalau henpon mmg ada application ni, kita boleh download program ni.. biasanya boleh download kat kedai yg provide GPS, tp nak free download tenet pun buleh cuma pening skit...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...