Followers

12 May 2010

*** dAh UpDatE ***

Lama tak jenguk Blog...kesian sangat mesti rasa telah di anak tirikan oleh aku....Sebenarnya terlalu sibuk dengan kerja pejabat and family....and lagi satu sibuk dok main game kat facebook...hahahahha...konon2 berladang bagai...tapi tak kaya2 jugak....saja rasa release bila wat camtu...harini bukak blog ada orang kasi AWARD...agak mengharukan hatiku ini pasal ada yang sudi mengigati....TQ berbanyak kepada MYNA....
last updated bulan mac...sekarang dah MEI pun....
lama jugak...pape pun aku ingin mengucapkan HePi MoThEr'S Day untuk semua blogger yang bergelar ibu okay....perasaan nya korang akan tahu bila dah bergelar ibu....

untuk my mom.....I Luv u always.....deep within my heart....
** p/s-tak sabar nak tunggu haikal & hasya pandai wish nanti..exited sangat..... :D **

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...