Followers

23 February 2010

***** bawak anak-anak berjalan *****

Ini story minggu lepas..masa raya cina tu....
dah la hari panas rasa macam bosan pulak dok terperap kat rumah..
aku pun buat suggestion nak bawak budak-budak ke TAMAN D.R.
Haikal apa lagi punyalah hepi..
niat dihati bolehlah joging sekali..siap pakai kasut joging...
konon-konon...hehehehe...
ingat sekali joging dah boleh kurus ke...
ayat biar power ...
last-last dok melayan diorang main..kejar sana sini..
pun dah cukup penat macam joging jugak..actually sampai dah lambat sket..
so..bila diorang tengah rancak main hari pun dah nak magrib...
terpaksa balik and promise diorang next time kita pegi awal sket...



seronok sangat sebab jarang dapat keluar main cenggini...:D



penat kejar haikal..lari cam lipas kudung...



maksu pun terpaksa naik sekali...nak suruh ibunya...hihihi...
takut terputus tempat jalan budak-budak tu....:)

okaylah..kiranya ada jugak aktiviti ngan anak-anak time cuti
and dapat bukak minda budak-budak tu..

1 comment:

NARDtheNERD said...

sy pun tak selalu jogging sis~..hehe..kadang2 hangat2 tahi ayam je~..heee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...