Followers

28 October 2009

agak boring...

malam ni suppose to be happy sebab skang ni aku dok melepak kat CC...try to buek apo yang patut ngan segala web2 yang ado nih...tapi agak kesunyian and boring..tak tau ngapo...tau ker???
ntah memang tak tau pun....tengok la kut besok leh tau yok......


hari ujan nih....nak kata sejuk sangat pun tidak...


            ini gambar kat opis...tapi chubby btoi kan????

27 October 2009

gila yang menjadi-jadi....


                                       ini Hasya masa baru berusia sehari dua...




                                     ini pulak dah sebulan dua.....



                                     ada beza tak wajah2 si kecik ni..bagi aku ada jugak...





                            geram aku tengok matanya...





                         layankan saja...

Sungguh ayu




ini adik aku yang bongsu..nama Hamzila..boleh panggil Zila..
yang penting masih single jugak...
macam agen pencari jodoh plak aku..keje promote orang bujang...
tak kire la sebab skang ni aku tengah gila upload gambar..
hahahhahahaha.....suke...suke....

POSING MAUT!!!!




Siapakah gadis ini???
uniform tu kenal tak???ada macam uniform Watsons je tu..
haaaaaa, mengulat la ni ek???bagitau bos dia...





Inilah kawan saya di pejabat.duduk kat depan saya..dia ni kerani rekod..
Soalan cepumas....siapakah namanya???
inila CIK NORHAFIZAH...panggil saja FiZa...
ini gambar raya tahun ni..
untuk pengetahuan semua sekian alam................................
Fiza masih single okay....





                           ini posing maut kat Cameron highlands...




hehehe...ada nampak kelainan tak??aku rasa dalam gambar ni fza nampak chubby sket..
btoi tak??


nanti2 aku akan ceta banyak lagi pasal member sorang ni sebab aku dah rajin ke cc untuk updated and upload...sian aku terpaksa bersusah payah ke cc demi blog tersayang...


NOTE: apepun aku tetap gumbira....

26 October 2009

heroin pulaksss..


Inilah permata hati kedua aku..namanya Nur Sofiya Hasya..gambar ni masa dia baru2 lahir dulu..


 inilah dia cik hasya kita.ini gambar terkininya..yang berusia 1 tahun lebih..

hero..



Memperkenalkan hero aku..Muhammad Syakir Haikal..Umur 3 tahun saja..Sangat2 nakal ye...tengok gambar ni pun dah boleh budget kan???

Betul apa yang disangka..

Salam kepada semua.cuba teka aku kat mana??aku sekarang berada di CC aka Cyber Cafe..
betul la seperti apa yang disangka bahawasanya internet kat opis tu yang lembap dan menyebabkan aku tak boleh nak upload gambar..Kebetulan malam ni ada masa so bergegas ke cc yang kat belakang rumah demi nak merealisasikan harapan untuk upload gambar..heheheh...


First time ni..itu gabra sket...
Ini adalah entry pertama aku dengan gambar..
Di atas ini adalah gambar Hubby and Haikal..

23 October 2009

horrey...horrey...

selamat pagi semua...tau tak aper yang dihoreykan sangat tuh???
sebab hari ni kan hari jumaat jadik nyer esok cuties 2 hari...plan minggu ni tak tau lagi nak wat aper...macam ader banyak program tapi tak masuk list lagi...
yang ader ingat rasernya hari ahad my sis ajak pegi jusco...mungkin sebab dia da gaji sooo nak ajak sopping...hehehe...tak kisah asal sumer ditanggung beres...

my hubby pun takder nak ajak balik kampuung jadinyer mungkin takder la kot..tak tau la kot2 petang karang dia call cakap nak ambik pulak...tapi klu da laki cakap camtuh wajib diikutkan sahaja....

note : pagi ni pun ader try nak masuk gambar tapi tak menjadik jugak...nanti nak cuba try kat cc pulak...baru kita tau aper masalahnya....

22 October 2009

percubaan kali pertama

Ini kire 1st time aku nak try upload gambar kat blog aku ni...kire nak upgrade sket la..tapi tak tau la menjadi ke idak...kite samer2 lihat ye...


                                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx




okay..sekarang ader nampak sebarang gambar tak???takder kan...yang ader cumer xxxx Itu bermakna tak berjaya percubaan aku mengupload gambar...dan teramat la tension nyer diri ini..tak tau la salahnyer di mana..sebab dah 18 kali try tak mau2 jugak...mungkinkah sebab line internet yang terlalu lembab or setting yang tak btoi pun aku kureng pasti...
macam maner la hati ini tak terkilan ..dala nak ader mood updated susah..biler dah berkobar2 tak bleh itu la...ini la....
sape nak tulung nih???????

berdiam diri...

salam kepada semua..lamer sungguh aku tak mengodek blog aku nih..bukan aper kadang2 nak wat itu ini tapi masa tak mengizinkan..dah tu kadang2 internet problem..aku biler bab2 tunggu lamer ni memang jenis cepat panazzz so mengelakkan dari komputer ni jadik mangsa keadaan baik aku tutup jek..hiksss...
tapi hari ni aku terasa cam sian plak blog ni tak berupdated..itula yang aku gagah jugak buat itu ini sket2...
actually nyer aku kan budak baru belajar...jadi itu tak reti ini tak pandai..and still belajar...so kiter pelan2 lah kay...
lagipun aku siri takder readers lagi...hehe itu tak dinafikan sebab blog yang kureng menarik memang takder saper nak jengah...
rasernyer 1stly sumer orang pun camtuh kan jadik jangan sesekali berkecil hati...yang penting terus belajar and mengupdate..InsyAllah satu ari nanti mesti melonjak naik readers nyer kan?????

iyeker????????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...