Followers

22 October 2009

percubaan kali pertama

Ini kire 1st time aku nak try upload gambar kat blog aku ni...kire nak upgrade sket la..tapi tak tau la menjadi ke idak...kite samer2 lihat ye...


                                              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx




okay..sekarang ader nampak sebarang gambar tak???takder kan...yang ader cumer xxxx Itu bermakna tak berjaya percubaan aku mengupload gambar...dan teramat la tension nyer diri ini..tak tau la salahnyer di mana..sebab dah 18 kali try tak mau2 jugak...mungkinkah sebab line internet yang terlalu lembab or setting yang tak btoi pun aku kureng pasti...
macam maner la hati ini tak terkilan ..dala nak ader mood updated susah..biler dah berkobar2 tak bleh itu la...ini la....
sape nak tulung nih???????

1 comment:

9n0L4 said...

skrg dh terror upload kan. hee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...