Followers

23 October 2009

horrey...horrey...

selamat pagi semua...tau tak aper yang dihoreykan sangat tuh???
sebab hari ni kan hari jumaat jadik nyer esok cuties 2 hari...plan minggu ni tak tau lagi nak wat aper...macam ader banyak program tapi tak masuk list lagi...
yang ader ingat rasernya hari ahad my sis ajak pegi jusco...mungkin sebab dia da gaji sooo nak ajak sopping...hehehe...tak kisah asal sumer ditanggung beres...

my hubby pun takder nak ajak balik kampuung jadinyer mungkin takder la kot..tak tau la kot2 petang karang dia call cakap nak ambik pulak...tapi klu da laki cakap camtuh wajib diikutkan sahaja....

note : pagi ni pun ader try nak masuk gambar tapi tak menjadik jugak...nanti nak cuba try kat cc pulak...baru kita tau aper masalahnya....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...