Followers

27 July 2009

BEZDAY PARTY ANAK-ANAK

Tanggal 17/07/2009 aritu, genap lah 3 taun bezday Haikal and 1 taun bezday Hasya.So satu kejutan pun dibuat bersempena bezday budak2 nih..Kire cam doa selamat yang dibace kan siri oleh atuk nya..Dibuat di Sitiawan pada ari Sabtu pukul 3 petang.Haikal n Hasya dapat banyak gak presents.Haikal banyak dapat mainan n Hasya of course baju2 yang cantik..baby girl la katakan..Anyway sumer pun hepi cumer Haikal a bit tak sihat..Asyik muntah2 since sampai Sitiawan semalamnyer..Sehabis majlis my family balik Ipoh n i terpaksa bawak Haikal ke spital becoz keadaan cam dah truk jek..abis sumer isi perutnya..Ader jugak amik pic tapi kemudianlah taruk..

1 comment:

9n0L4 said...

secoet ni je ehhh cite nye. kalau ade gmbr, syok jugak. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...