Followers

27 July 2009

bErMalam Di hOsPiTal..

Biler bawak si Haikal ke Hospital petang tu trus kena tahan wad..Sadis jugak sedap idup aku ni asyik berkunjung ke sini tetiap taonnn.So tidula kami anak beranak kat spital ni dari ari Sabtu sampailah ari isnin..tapi my beloved usband slaloo datang lawat..beli itu n ini yang aku order..maklumlah duk menyewa kat spital mesti nak kena ader cukup segala mendanya..
Subuh tu misi masukkan drip..esok nyer maulah Haikal makan sket biler my mother in law datang bawak pau..mungkin dah rasa lapar kot..Alhamdulilah..Ari ahad tu okey..1 hari Haikal tak muntah n dah boleh makan sket2..so pagi Isnin biler pakar paediatric datang ronda dapatlah anak teruna ku itu pulang ke rumah..Yang paling hepi of course ibunya sal besok nak kena keje..
ODW nak anta GL tuh, Haikal tup2 kater sakit perut sangat n nak muntah lagik..Aduh, ni yang pening kang tak pasal2 kena admitted balik kat spital tuh..Tak kire aku usung jugak dia kuar spital n sampai jek kat luar berterabur isi perut Haikal..kesian btoi anakku itu..
so petangnya terpaksa lah bawak Haikal pegi klinik tuk dapatkan ubat muntah since kat dalam spital tu diorang cumer masuk drip je kat Haikal..

1 comment:

9n0L4 said...

tak pernah ade pengalaman pun bermalam kat hospital.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...