Followers

08 February 2015

Salam Ukhuwah



SALAM MAGHRIB SEMUA... :d
Lama tak menjengah blog...banyak jugak yang nak diceritakan..In fact sangat banyak sebenarnya tetapi tak taulah dapat ke tidak nak lakukan semua tu...

Firstly nak bagitahu saya dah transfer ke Sitiawan, Perak...dah berdekatan dengan En Hubby...baru 2 bulan lebih sikit saya kat sini...anak-anak pun tukar sekolah jugak...

So bermulalah episode baru dalam kehidupan berumahtangga saya...Nak bagitahu jugak rumah saya dah ada internet so lepas ni memudahkan saya untuk updated blog la... :D..kalau mood rajin tu sentiasa ada...heheheh...

Saya tengah ambik mood ni...ada kelapangan nanti saya jengah blog kawan-kawan ye...miss u all actually...nasib baiklah jugak ada rakan-rakan blog yang saya add dekat Facebook..at least tau la jugak cerita terkini sikit-sikit...




Share gambar terkini anak dara berdua ni... :D



4 comments:

Syira Lokman said...

selamat malam..syira singgah sini..hehe..jom baca entry baru d blog syira :D

eita said...

mesti happy kan leh duk dekat dengan huby....

Tihara said...

alhamdulillah
walau dah tahu dari fb
tahniah yana
moga diberkati selalu
duduk kat kuarters ye yana

Tihara said...

alhamdulillah
walau dah tahu dari fb
tahniah yana
moga diberkati selalu
duduk kat kuarters ye yana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...