Followers

05 November 2013

MR NUFFY



Saja nak story sikit pasal mr nuffy @ nuffnang ni.... sungguh sampai sekarang saya tak pasti macam mana sebenarnya cara dia berjalan kan...yang saya pasti kalo rajin updated & orang rajin datang blog kita means masyukk la kita..tak tahula kalo salah pulak tafsiran saya ni...berkaitan klik-klik iklan tu saya pun tak sure cuma pegi blog orang ada la klik -klik iklan diorang...harap-harap membantu....kadang-kadang bila saya rajin updated tengok dekat blog tak ada pun iklan...kadang-kadang pulak bila tak boleh nak updated saja buka blog ada pulak iklan...aduhai....bila tengok percentage dekat nuffnang pulak tak berganjak-ganjak....lagi sakit jiwa...hahahaha...apapun rasanya teknik @ skill saya masih belum mantap kot...

banyak benda nak cerita..rajin ambil gambar tapi cukup failed nak memulakan entry & nak letak tajuk yang boleh buat orang datang ke blog kita...hahahah...jeles jugak hati bila ramai oarng updated diorang dapat income yang banyak dari hasil blogging...tetapi tetap bersyukur sebab pernah jugak dapat hasil dari berblogging walau tak banyak mana sangat...at least rezeki kan.... :D so apa tips korang........

2 comments:

Yumida Huda said...

kempen cpc-kempen yg pengunjung klik iklan kat blog kita. klo akak status gliteratti dpt 25sen per klik iklan.

klo akak dpt kempen cpuv, x perlu pengunjung klik. income dtg dlm bentuk unique visitors yg dtg. tgk pada jenis iklan cpuv yg akak dpt masa pengunjung dtg. klo mereka dtg saat iklan cpuv tu keluar, kita dpt jana income goyang kaki :)

moga membantu :)

klik iklan nuffnang akak- chipsmore

eita said...

singgah klik churp2 kat sini..

lama tak singgah pc tak berapa sihat kak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...