Followers

29 September 2011

*** Baju Baru - Mario Brothers Sleeping Wear ***


First..gambar goyang sikit pasal syakira tak nak duduk diam...
Second nak tunjuk baju baru syakira...Mario Brothers..
aku suka kartun ni...
dolu-dolu main game dia best...


Muka yang aku tak paham apakah perasaannya...


Akibat ibu fanatik dengan kartun ni anak jadi mangsa..hahah :D

28 September 2011

Kelab Upin & Ipin


Hehehe..nak ceta pasal Kelab Upin & Ipin..
Dah join ke korang????
Aku baru je submit borang pakai pos laju tadi masa lunch hour..
Pendaftaran RM 15.00 untuk seumur hidup..
Best kan...akan dapat T-shirt lagi...
Aku join untuk Syakir Haikal & Sofiya  Hasya...
Syakira Husna masih kecil sangat so tak payah kot...
Jom ramai-ramai join..tak kira umur dari kecik sampai besar..
Banyak benefitnya tau...untuk have fun dengan anak2 apa salahnya..
Ada diskaun bila beli barang Upin & Ipin......
Buleh pegi ke majlis-majlis berkaitan Upin & Ipin...



Dapat kad keahlian macam ni....
So jom join Upin & Ipin...
Syarat-syarat and benefit lain buleh baca sendiri 
kat web site Upin & Ipin....

Borang keahlian pun buleh download kat  Kelab Upin & Ipin...

Lepas aku dapat kad & T-shirt Upin & Ipin aku update kat sini okay....


24 September 2011

simple giveaway HOB


NoTe : tarikh tutup ditunda sehingga 20/10/2011...masih boleh join....


ini merupakan satu lagi GA yang aku join...
nama owner blog ni aishah....
GA ini agak simple jugak...

syarat-syaratnya...

1.  jadik follower blog aishah of course...
2.  buat entry and letak banner cam aku letak kat atas tu...
3.  Tag kengkawan kalo suka..
4.  letak URL pada bahagian komen...

tadaa....dah siap pun...agak simple kan...

tempoh berlangsungnya GA ini....
24/08/2011 hingga 30/09/2011

hadiah-hadiah pun agak interesting...check out blog aishah okay...



20 September 2011

suka suki giveaway


GA lagi..kali ini adalah dari blog suka suki join contest...
owner blog ini jeeha

Syarat-syaratnya adalah...

1. Jadi follower blog di atas...
2.  Perkara wajib bila join GA mestilah kena buat entry berkaitan GA ini 
and letak banner kat kat atas and link back..
dekat sidebar pun kena taruk jugak...
3.  Letak link korang kat komen suka suki join contest 
supaya dia tahu korang join and boleh menang..hahaha

Tarikh tutup GA ini pada 
jam 1915H @ 07:15pm pada 30 oktober 2011 
(jom la ramai-ramai join sambil kumpul kengkawan)

17 September 2011

P14G

penah dengar tak P14G ni??? aku jalan2 ke Tesco last week pastu terserempak la ngan mamat yang jadi agen untuk broadband ni kat situ..aku memang dah tahu pasal ni..tak yah diorang stori mori lebih2 cuma nya masa 1st time aku subscribe dulu takde coverage kat tempat aku...so..kali ni aku ingatkan dah settle kot masalah coverage ni..ddah lama kot...bila suruh budak tu check dulu..dengan bangganya dia kaata confirm ada coverage kak...so..bila dah balik dengan exited nya aku nak surf intenet aaand lampu merah je yang timbul...sangat sakit hati bila tertipu lagi...coverage mungkin baru nak ada tapi sangat weak..tak leh reach pape web site pun...:( bilaa dah caall customer services memang macam takde line..so dengan berat hatinya pada hari selasa aku pun return balik modem P14G untuk ddapatkan deposit aku balik....itupun nak kena tunggu sebulan tau...hampeh...aku dah beli broadband celcom...nanti aku coretkan lagi....

12 September 2011

*** Giveaway Kali Pertama Abazilah ***







Entry ni pasal GA kali pertama Abazilah pulakss...
tarikh berlangsungnya seperti tertera di Banner...
Sila layari Blog asal entry ni http://iownthis87.blogspot.com

Hadiah pun interesting.... Handbag lagi...
cuma tak tahu sapa yang very lucky untuk mendapatnya...
syarat-syaratnya kena like 2 address ni dulu tau...


and another one


pastu biasalah buat entry berkaitan and link back...
jangan lupa TAG 3 orang and make sure diorang tahu..
buatlah caner ikut kreativiti korang asal diorang tahu... 
last but not least..tinggalkan link & id facebook korang kat blog asal...
siap sudah...

sebelum terlupa yang memang dah macam nak terlupa tadi, 
ni dia 3 orang yang aku TAG ye..harap korang sudi join.. 

1.  myna

2.  intan


p/s:Hope menepati syarat...minggu ni keje masuk GA je..:D




Giveaway sempena Onshop2u.blogspot.com




Ini adalah entry berkaitan dengan gambar di atas..
actually sesajer nak try...lama dah tak masuk pape contest...
tapi ini lebih kepada Giveaway kata owner blog...
Blog yang menganjurkan GA ni adalah http://herba-tihara.blogspot.com
  Blog ni jual kebanyakan barangan kait and crochet....owner dia sendiri yang buat...kind of cute jugak...aku pun ada beli untuk my Princess...:D
pada sesiapa yang berminat untuk GA ini sila lah join sama..
aku rasa sangat senang..just buat entry pasal gambar kat atas and link back ke blog asal and tinggalkan link korang kat ruangan komen..hahaha...
betoi ke apa yang aku explain ni...herba tihara sila komen...
aku saja test luck...so good luck semua...opsss..
lupa nak shopping barangannya pun buleh ye.....

08 September 2011

*** DiNnEr BoX McD***

Selaloo makan McD tak...erm..pada yang gemarkan burger McD memang unbeatable lah kan...btoi ke spelling aku tu...pernah dengar Breakfast box tak...sure pernah kan.....hari ini ada launching untuk Dinner box pulak...kalo tak silap aku hari ni lah..masa aku tengok pamplet ari tu...so..malam ni for sure aku kena beli pasal dah promise ngan adik2 aku...gambar takde...hanya story mori....selamat menjamu selera semua....

06 September 2011

*** ceta lepas raya ***

HARI ni baru ada cam mood nak buat keje2 ofis yang pending due to raya...semalam sangat malas and menyembang je banyak...keje tak banyak la tapi kena buat jugak...mood raya still ada and kemalasan sket2 pun masih ada....semalam bawak si kecik ( syakira husna ) pegi cucuk... 
5 BULAN...hehe...masuk je jarum...waaaa.....trus jerit tapi kejap je....terkejut la tu....takpun mesti sakit..baby kan....esok Kak Ruby buat open house...siap cuti semata2 nak memasak bagi kengkawan opis makan...TQ kak Ruby...: D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...