Followers

25 May 2010

*** GPS ***

GPS ni kira macam tracker ataupun maps la kan...cuma aku tak betoi clear ape kegunaan @ camaner nak guna bendalah ni...tak semua phone ada application ni kan...GPS ni memang satu application ke??? entahla tolonglah sapa2 yang pandai jawab....let say phone kita takde function ni...so adakah kita just download from somewhere @ pegi kedai suruh diorang bubuh apps ni...pastu camaner nak guna pulak...kena letak number ke..letak nama tempat ke...kena cas tak apps ni...tolak kredit ke @ free je..berapa ketepatan penggunaannya...means memang takkan sesat kan???? wah banyak sungguh soklan..kena ada yang btoi-btoi pakar untuk menjawabnya...

Ada jugak yang kata buleh download for free kat internet pastu pegi kedai untuk dapatkan "lesen key" not sure la btoi ke tidak istilahnya...tapi something like that la...bila dah ada approval gitu baru leh guna...betoi ke...kesimpulannya tak paham sungguh aku benda cenggini...almaklumlah handphone sendiri pun tak brape nak canggih...hihihih....
 
notes :// apa pulak maps tu buat kat handphone kita...blur btoi aku ni.... :#





//// kepenatan ////


Minggu lepas adalah minggu yang paling sibuk @ bizi sangat untuk aku...segala macam benda nak buat...aku tolong my mother in law siapkan hantaran untuk adik ipar ku yang akan bertunang minggu depan ni...dengan orang malacca...budak pompuan tu so sweet and nice...hope buleh jadi satu kepala....bukan semua hantaran pun aku buat just 3 daripada nya..terlupa nak bawak kabel...nanti aku letak gambar...pandai sangat tu tidaklah..tapi setakat ini semua hantaran untuk family aku yang mengubahnya sendiri...
kira air tangan aku la...:D mana tau ada rezeki buleh bukak kedai one day nantikan....Amin...mudah-mudahan menjadi kenyataan...


13 May 2010

NotEs :D


hari ini cuba curi masa sikit 
jenguk blog kawan-kawan :D....
sambil sibuk menyiapkan keje yang bertimbun....

12 May 2010

*** dAh UpDatE ***

Lama tak jenguk Blog...kesian sangat mesti rasa telah di anak tirikan oleh aku....Sebenarnya terlalu sibuk dengan kerja pejabat and family....and lagi satu sibuk dok main game kat facebook...hahahahha...konon2 berladang bagai...tapi tak kaya2 jugak....saja rasa release bila wat camtu...harini bukak blog ada orang kasi AWARD...agak mengharukan hatiku ini pasal ada yang sudi mengigati....TQ berbanyak kepada MYNA....
last updated bulan mac...sekarang dah MEI pun....
lama jugak...pape pun aku ingin mengucapkan HePi MoThEr'S Day untuk semua blogger yang bergelar ibu okay....perasaan nya korang akan tahu bila dah bergelar ibu....

untuk my mom.....I Luv u always.....deep within my heart....
** p/s-tak sabar nak tunggu haikal & hasya pandai wish nanti..exited sangat..... :D **

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...