Followers

24 February 2010

//// pegi MPH jusco ////

dah lama betul tak window shopping and melawat shopping complex..sama ke maksudnya...hihihi..sama pun takpe...so..aritu pegilah dengan my sister...tapi windows jek...sebab budget tak berapa mengizinkan untuk berbelanja sakan...ada pun bila aku singgah MPH..aku beli satu novel baru...

sebenarnya nak cari novel untuk gantikan kak mizai punya novel...
( haikal ada terconteng sket..)
last-last tak jumpa..aku pulak memang pantang sket tengok novel yang tersusun indah...tangan pun gatal membelek-belek..and last but not least beli jugak satu....

YANG SEBENARNYA.....





ini antara penulis peberet aku..baru baca sket je..takde kesempatan sebab kat opis bizi ngan keje..balik umah ngan anak-anak pulak...awal-awal ni macam slow sket jalan cetanya...tapi tak kisahlah...
akan aku habiskan jua nanti...
:D

23 February 2010

***** bawak anak-anak berjalan *****

Ini story minggu lepas..masa raya cina tu....
dah la hari panas rasa macam bosan pulak dok terperap kat rumah..
aku pun buat suggestion nak bawak budak-budak ke TAMAN D.R.
Haikal apa lagi punyalah hepi..
niat dihati bolehlah joging sekali..siap pakai kasut joging...
konon-konon...hehehehe...
ingat sekali joging dah boleh kurus ke...
ayat biar power ...
last-last dok melayan diorang main..kejar sana sini..
pun dah cukup penat macam joging jugak..actually sampai dah lambat sket..
so..bila diorang tengah rancak main hari pun dah nak magrib...
terpaksa balik and promise diorang next time kita pegi awal sket...



seronok sangat sebab jarang dapat keluar main cenggini...:D



penat kejar haikal..lari cam lipas kudung...



maksu pun terpaksa naik sekali...nak suruh ibunya...hihihi...
takut terputus tempat jalan budak-budak tu....:)

okaylah..kiranya ada jugak aktiviti ngan anak-anak time cuti
and dapat bukak minda budak-budak tu..

10 February 2010

///// KeaDaAn YanG MeNyIksaKan JiwA /////

pernah tak korang hadapi semua ini....

tahap keletihan yang melampau..yang menyebabkan rasa sentiasa nak mengeluh and bebanan kerja yang tidak surut-surut sebaliknya semakin bertambah...

sendi-sendi semua dah lenguh and mintak rehat tetapi terpaksa jugak gigih dalam melakukan kerja-kerja yang macam tiada berkesudahan ini...

ditambah lagi konflik yang tak pernah nak settle dan tak tahu dimana silapnya.....

perasaan yang gundah gulana dan hati yang sentiasa rasa macam tak sedap....rasa tak selesa..rasa tak riang and tak gembira.....

inilah yang aku rasakan sekaranng.....:(

04 February 2010

**** LaYan BuNdLe JoM ****

kali ni aku nak promote pakaian bundle....
aku tak expert dalam hal cenggini tapi aku dah letak butir-butir yang lengkap so...
 kepada sesiapa yang berminat bolehlah contact orang yang berkenaan..



Price: RM 120
-LEVIS STARPRESS(517)..
-MADE IN USA..
-100% POLYSTER..
-SAIZ 32,,PANJANG 32..
-CONDITION A+..
-RM 120(NEGO)..
-SMS OR COL 0195432702 (SHAH)..
-RARE PUNYER..



Price: RM 250
-ACOUSTIS JEANS..
-MADE IN JAPAN..
-SAIZ 32/33,,PANJANG 34(KAKI X POTONG LAGI)
-CONDITION A+(FADED CANTIK)..
-BARANG BUNDLE..
-RM 250(NEGO)..
-SMS OR COL 0195290494(ARMY)..
-RARE PUNYER

nanti aku tambah lagi koleksi okay...sudi-sudikanlah ....:D


02 February 2010

//// jalan-jalan ////

malam ni...
ada ruang menjenguk ke CC 
so blehla jenguk 
perkabaran 
member alam maya
yang sekian lama 
terabai..
hihihi...
kat opis ni internet ada mood..
kalu okay sket alhamdulilah kalu tak....
baik siapkan keje pejabat 
daripada nak nunggu 
nak nengok 
page member2....

so malam ni 
kita jejalan je kay....:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...