Followers

26 November 2010

Taska @Tadika

Syakir Haikal sudah pun berumur 5 tahun..so tahun depan cadangan nya untuk menghantar ke taska @ tadika...sebenarnya umur brapa tahun yang sesuai untuk kita menghantar anak ke taska @ tadika...bila di survey macam terlalu ramai sangat budak-budak untuk satu sesi....rasa macam boleh ke cikgu-cikgi tu nak beri perhatian pada semua budak-budak...yela diorang ni masih kecil masih memerlukan perhatian yang lebih...ada yang meragam lebih...ada yang manja lebih....

Rasa macam sayu jek bila mengenangkan nak hantar anak ke taska @ tadika ni...tapi bila difikir dari segi masa depan diorang memang penting...pasal kalau dekat rumah nak suruh baca buku jenuh membebel setengah jam..mungkin bila ada pendekatan sesuai yang diberi oleh cikgu and cikgi diorang akan lebih dengar kot....

registration dah boleh buat mulai bulan Disember ni...memang very exited for parents and kids tapi....aku je  yang rasa cenggini kot sebab aku selalu was-was untuk orang lain take care anak aku...lagipun anak aku tu segala-galanya untuk aku....oarng lain pun mesti macam aku jugak untuk 1st time kan...bila dah lama-lama nanti ok kot...

Makna kata tahun depan jadual aku dah berubah banyak la...kena bangun lebih awal...buat persiapan anak....tidur lebih lewat...malam-malam kena chat ngan anak tentang apa yang dia belajar...okaylah kot...something new for me as a mother....

Aku memang nak yang terbaik untuk anak aku...coz he's everything for me...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...