Followers

14 June 2010

/// tadaaaa ///

Ada nampak kelainan tak pada blog ini....yup hari ini di atas dorongan tekanan kerja yang membebankan..aku dengan beraninya membuat keputusan untuk menukar segala templat yang ada..tanpa berfikir panjang...rasa cun pulak kaler oren ni so aku klik okay jek...tukar sana sini sket..tadaaaa......

Inilah nafas baru bagi blog aku :D..

Ada banyak jugak story yang nak di storykan tapi ketiadaan masa..lagi satu bila nak ceta jek mesti lupa nak bawak card reader untuk download gambar...hope minggu ni ada kelapangan untuk ceta banyak2 ye...

1 comment:

Amyna said...

yeahh!!
berwajah baru sudah..nafas pun baru ehh. bagus3x. pehni update cita yoo..ekekek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...