Followers

03 April 2017

"#AzieAzifJejakJepun Giveaway"



 giveaway


GA kali ni hadiahnya best..jauh dari jepun untuk yang bertuah...sebab apa suka blog azyyatiliah ni...
sebab ada banyak pengalaman travel azie...
bila baca story orang pegi bercuti @ travel ke sesuatu tempat tu...terasa macam kita pun pegi sekali..sebabnya tak semua orang boleh pegi travel selalu...hehe..jadila tambah info dengan membaca blog kawan-kawan..


oraiit apa lagi jom berjemaah ramai- ramai join giveaway ni.. klik kat link atas tu ya .. 

1. Follow blog  Azyyati Liah (senaraikan di bloglist anda)
2. Add To Circle Google +Azyyati Liah  
3. Follow Instagram IG: azyyatiliah
4. Klik button G+1 
5. Buat entry bertajuk "#AzieAzifJejakJepun Giveaway", copy banner dan backlink ke entry ni
6. Pastu, tinggalkan URL dan komen apa-apalah berkaitan belog "azyyati liah"

Itu sahaja!

Giveaway akan bermula SEKARANG sehingga kami balik dari Japan! (lebih kurang 2 minggu). Selagi tiada nama pemenang dipaparkan di sini, maknanya masih ada peluang. So jangan lepaskan peluang oke?

Pemenang akan dipilih Azie sendiri berdasarkan komen yang paling membina, berinspirasi atau kreatif!

* Kalau nak tengok live update dan tips jalan-jalan di Japan nanti boleh check out di instagram. Search #azieftravelogue ATAU #AzieAzifJejakJepun 

5 comments:

Noor Maizan said...

Menariknya... good luck sis.

Wani Sukarno said...

salam yana .. dah follow tq sudi singgah kat blog ya :)))..all the best

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

gud luck Yana..

E'in said...

good luck kak.. :)

LYAfrina said...

Gud luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...