Followers

17 February 2017

post pertama tahun 2017



SALAM JUMAAT YANG BARAKAH....

lama tak menjengah blog...dah bersawang dah...jenuh dok cari password tak lepas-lepas..nasib baik ada recovery email...adoii..kalau tak tak dapatlah buka blog kesayangan hamba ini...macam-macam suka duka blog ni...lama dah...cuma bila dah beranak pinak dan semakin busy ni...makin lama makin slow...sampai penuh sawang... :D


Alhamdulilah di pagi jumaat ni dapat mencoret sedikit untuk blog kesayangan...


lama jugak tak BW (blogwalking) di blog kawan-kawan...istilah-istilah blog pun banyak dah lupa...

hopefully lepas ni makin rajin...hahaha...ok bye...

2 comments:

Kakzakie Purvit said...

Welcome back - jom sama-sama meriahkan dunia blog
Tepek-tepek gambar anak-anak yg comel pun ok juga:)

mummy_ayu said...

patut la lama menyepi.. apa2 pun.. welcome back!! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...