Followers

22 December 2015

aL KiSAh FirSt Day KEje



assalamualaikum...

Semalam first day keje terasa penat sesangat...
dekat office memang tak banyak sangat kerja...
pukul 10 pagi kejar balik jap tengok & bagi susu dekat si kecik...
sebab masa call dekat nak pukul 10 tu dengar dok nangis je...kesian pulak...
mesti kes tak nak minum susu botol tu...
rehat tengahari waktu lunch hour kejar balik lagi...bagi susu...
petang habis je waktu office terus pecut balik...
mula-mula kemain gelak ketawa nampak ibunya...macam 3 tahun tak jumpa...
dah lama-lama..start nangis & jebik manjang..
sambil minum susu..berenti jap dok renung muka ibu....
alahai anak...kesiannya ibu tengok...
tapi keje is keje..sumber rezeki kita ni....
ibu harap NUR SARA HAIFA nak minum susu botol lepas ni...
sebab nanti start bukak sekolah mau jadi sotong ibu berkejar sana sini...
start balik keje tu pegang dia.. tak boleh buat apa...sampailah tido betoi pukul 1 pagi...barulah si ibu buat apa yang patut & tido...
tak larat sudah..

Mode : masih dalam proses nak sesuaikan diri dengan keadaan baru ( ibu beranak 4) :D

susu botol = susu badan masuk dalam botol



1 comment:

Naz said...

mencabar tu..berkejaran sana sini..semoga tabah ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...