Followers

30 October 2015

bila si gadis dah pandai selfie






Lama tak updated gambar anak dara ni yang terkini...dah pandai selfie sekarang...boleh dikatakan ratu selfie...dia ni main henfon lagi terror daripada kakaknya sofiya...nila syakira husna...gambar selfie masa pegi klinik cucuk adik sebulan...oh ye...husna dah jadi kakak...

1 comment:

QasehnyaRania said...

berapa umur syakira ni kak ?

ppsstt: saya pon dh lupa cmna rasa ubi bit tu.hikhiks. itu knal masa umur 9 bulan kak, nti nti kena try bg lagi, setakat ni utk sayur, nmpk nya rania suka makan.

kecuali buah.ada yg msa puri dia suka tp skrg (14 m+) ada yg dipilih. betik, pisang dah x brapa nk mkn. bila gigit, kndian diluahnya balik.

ikan, aym oke

mmg kena sentiasa ulang bagi, kan!
kdg kdg dh tak tahu nak msk mnu apa dah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...